Careers

HR-adviseur (Junior / Medior) Hbo | 2+ jr ervaring | 20 - 24 uur

Locatie: Amsterdam

HR BIJ NIJHUIS SAUR INDUSTRIES

Als HR-adviseur ga je onder andere aan de slag voor twee dochterondernemingen van Nijhuis Saur Industries in de regio Amsterdam. Op dit moment werken er circa 45 medewerkers binnen deze bedrijven. Je word onderdeel van deze bedrijven én van het Nederlandse HR-team.

Je rapporteert hiërarchisch aan de HR Director Benelux en functioneel aan de Algemeen directeur van de bedrijven.

De HR-afdeling bestaat uit een enthousiast team van zes HR-strijders. Samen zorgen zij voor de HR-dienstverlening aan de leidinggevenden en medewerkers van Nijhuis Saur Industries in Nederland. In de nabije toekomst worden de salarisadministratie en recruitment centraal geregeld.

JOUW DOEL

Als HR-adviseur ben je voor een aantal vaste teams en leidinggevenden een zichtbare gesprekspartner. Je adviseert proactief over de uitvoering van het HR-beleid, de verschillende HR-thema’s en de geldende wet- en regelgeving. Je zorgt voor een vertaling van het HR-beleid naar operationeel niveau. Je werkt als generalist wat betekent dat jij je bezig houdt met het brede spectrum van HR-onderwerpen. Je kunt op termijn deelnemen aan centrale HR-projecten. Dit ga je doen:

 • Adviseren over HR-onderwerpen, zoals arbeidsvoorwaarden, arbeids- en ontslagrecht, organisatie- en communicatiestructuur, employability, management development, arbeidsongeschiktheid en veranderingsprocessen.
 • Tactisch beheer en uitvoering van personeelsprocessen, zoals de in-, door- en uitstroom.
 • Bevorderen van een consistente en juiste toepassing van de verschillende HR-instrumenten door het lijnmanagement.
 • Toezien op voortgang en kwaliteit, stellen van prioriteiten en oplossen van zich voordoende personele problemen.

DIT BEN JIJ

 • Afgeronde hbo-opleiding in een voor de functie relevante richting.
 • Minimaal twee jaar ervaring als HR-adviseur (of soortgelijke functie) in een ambitieuze en commerciële organisatie.
 • Je bent een HR-strijder, je denkt en handelt vanuit een HR-hart.
 • Je vindt voorkomen beter dan oplossen en durft kritisch te bevragen.
 • Je bent veerkrachtig. Ondanks dat er veel op je afkomt heb en houd je de regie over jouw agenda.
 • Je vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en naast jouw advisering ook operationeel aan de slag te gaan.
 • Woonachtig in de directe omgeving van Amsterdam en minimaal 3 dagen per week beschikbaar.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

ONS DOEL

Ons doel is om water te beschermen en ervoor te zorgen dat iedereen – gemeenten, industrieën, burgers, boeren/agrariërs, ngo’s en de samenleving als geheel – water op waarde schat. Naast onze traditionele kerntaak – zorgen voor passende installaties en een verantwoorde behandeling en levering van een hoogwaardige waterkwaliteit – zetten we ons in om ook anderen te overtuigen van het belang van water. Zo kunnen we samen investeren in waterbesparing en nieuwe oplossingen ontwikkelen ter bescherming van één van de meest kostbare hulpbronnen van onze planeet. Wij noemen het #MissionWater en nodigen iedereen uit om zich aan te sluiten bij deze beweging.

WERKEN BIJ ONS BETEKENT

Werken voor Nijhuis Saur Industries betekent werken voor een snel groeiend internationaal bedrijf met een missie. In Nederland werken ruim 450 water champions die zich elke dag enthousiast inzetten voor #missionwater. Je kiest niet alleen voor een bepaalde functie, je kiest voor een werkgever waar jij je kunt ontwikkelen en een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Elke dag is anders, divers en veel omvattend. Op basis van een fulltime werkweek kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • 8% vakantietoeslag.
 • 25 vakantiedagen.
 • Flexibele werktijden.
 • Regeling woon- werkverkeer.
 • Goede pensioenregeling.

WATER CHAMPIONS STORIES

Marvin Tengker (HR-adviseur),
‘De organisatie is in ontwikkeling en groeit ontzettend hard. Ik haal voldoening uit de afwisseling van mijn werkzaamheden. Zo houd ik me bezig met de in-, door én uitstroom van mijn afdelingen. Aan de andere kant is een grote mate van diversiteit aanwezig. Het ene moment ben je bezig met w&s en het andere moment spar je met leidinggevenden.’  

REAGEREN

Herken jij je in deze functie en wil jij je bijdrage leveren als water champion? Stuur, ter attentie van Ilonka van der Pas (HR Director Benelux) je curriculum vitae, geef aan op welke vacature je reageert en hoe je deze vacature hebt gevonden.

MEER WETEN

Ga voor meer informatie over onze organisatie naar https://www.nijhuisindustries.com/about. Heb je interesse of zijn er nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ilonka van der Pas (HR Director Benelux). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0314-749016 en zal jouw vragen met veel plezier beantwoorden.

BEN JE EEN RECRUITER

Bel of e-mail ons dan niet tenzij wij jou eerst gebeld hebben. Wij vullen deze vacature namelijk via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom, ook telefonisch, niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, ook als je ze direct naar de leidinggevende stuurt, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij nemen contact met je op, om te laten weten of we een eerste match zien. Bij een vervolg zullen we je vragen om de betreffende leidinggevende te bellen, waarin jullie kort kennis maken en je motivatie bespreken. We vragen je dan ook naar je salarisverwachting/huidige salaris. Dit doen we om de verwachtingen van tevoren vanuit beide kanten helder te krijgen. Voelt het aan beide kanten goed? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op onze vestiging!

Menu